Productie & servicii

Printuri de mari dimensiuni

Hartie
Materialul poate fi mat, semimat, lucios sau satinat. Se preteaza foarte bine aplicatiilor indoor/outdoor (expozitii, decorari, campanii, casete stradale).

Hartie blue back
Este o hartie de exterior, rezistenta, care se poate lipi pe panouri stradale.

Autocolant
Principala sa calitate este faptul ca adera la orice suprafata de expunere. Poate fi mat sau lucios si rezista atat mediului exterior cat si celui interior. Se recomanda laminarea pentru o viata cat mai lunga. Aplicatii nenumarate: campanii, expozitii, realizarea de panouri, colari de masini etc.

Autocolant removable
Este un autocolant special care atunci cand se dezlipeste la sfarsitul unei campanii nu lasa nici o urma pe mediul pe care a fost lipit (in metrou, in autobuze, pe ferestrele magazinelor etc.).

Polipropilena
O folie de plastic, extrem de rezistenta si elastica, este folosita in special pentru realizarea printurilor pentru roll-up.

Poliplan (banner)

Cunoscut ca banner, poliplanul este cel mai popular material pentru printuri. De diferite grosimi, poliplanul poate fi: backlit, frontlit sau blockout. Backlit-ul lasa lumina sa treaca si se foloseste cu succes pentru panourile exterioare. Frontlit-ul este opac si este folosit in special pentru aplicatiile in care lumina vine din fata. Blockout-ul este poliplanul care se preteaza cel mai bine printului fata/verso. In general, suporta bine lipirile si capsarile, avand o durata mare de viata.

Mesh
Este un material perforat 50%, usor, foarte potrivit pentru afisarile de mari dimensiuni pe fatadele cladirilor. Permite luminii sa treaca, retinand in schimb praful.

Backlit film
Produs ca o folie de plastic de culoare alb laptos, backlit filmul se preteaza cel mai bine executiilor pretentioase pentru casete luminoase. Bine realizat, printul pe backlit film creeaza o senzatie puternica privitorului, o atractivitate care se poate compara cu cea a micului ecran.

Floorgraphics
Este un autocolant de podea, laminat, care permite transmiterea mesajelor publicitare pe axa verticala, de jos in sus.

Canvas
Un material creat pentru proiecte speciale, arta digitala si reproduceri de picturi.

Printurile pe care noi le realizam sunt rezistente la apa si raze ultraviolete (UV).
Acestea sunt produse pe plotter HP de inalta rezolutie, raportul calitate/pret fiind exceptional.
autocolante | printuri | afise | bannere | banner roll up
Link:--- グランディア GRANDIA RMT
メイプルストーリー RMT
ラテール RMT